Om oss

Kjell Birkenes Transport ble etablert 1997, men vår erfaring innen transportbransjen strekker seg tilbake til 1988. Vi har i dag 12 ansatte og 2 ekstrahjelpere. Alle våre ansatte er effektive og pålitelige, med relevant erfaring og kompetanse innen transport.

Ekspresstransport

Kjell Birkenes Transport har siden 1997 utført mange oppdrag innen ekspresskjøring (hastegods) og har opparbeidet oss et godt rykte innen dette. Vi leverer til avtalt tid, og sørger for at dine varer ikke blir skadet under transport.

Arbeidsområde

Vi holder til på Bremnes i Bømlo Kommune, og tar transportoppdrag i Sunnhordaland og på Haugalandet lokalt, men vi utfører også transport over hele Norge og i hele Europa på forespørsel.

Utstyr

Vi disponerer semitrailer, kranbiler, lastebiler/skapbil, flere varebiler og ekspressbiler (for mer informasjon, se vår maskinpark).

Kompetanse

Våre sjåfører innehar alle nødvendige bevis og sertifiseringer for transport og frakt.

Fagbrev innen transport

Med henvisning til relevant utdannelse og erfaring med yrket, kan du være sikker på at våre sjåfører er seriøse og solide innen fagområdet.

ADR- bevis

Kjell Birkenes transport innehar ADR- bevis for transport av farlig gods, blant annet gasser, brannfarlig væsker og giftige stoffer.

Kranførerbevis

Med kranførerbevis kan våre sjåfører benytte lastebilkran og fastmonterte hydrauliske kraner ved behov.

Send oss en melding via kontaktskjemaet.